Διαγωνισμός #1

Καλημέρα Καλημέρα!

Οπως είχα πει και στην αρχή του μήνα, σε post μου στο Facebook, κάθε μήνας θα έχει και μία μικρή κλήρωση! Έτσι για να μεγαλώσει η παρέα και να γνωριστούμε βρε αδερφέ! Άλλωστε, όταν δεν έχεις χρόνο να τρέχεις σε συναντήσεις ομάδων ανάγνωσης, μπαίνεις online και το κάνεις. Γι΄αυτό το λόγο κι εγώ ξεκίνησα αυτό το blog.

Τώρα, όσον αφορά τους διαγωνισμούς. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Ελλάδα!!! Η επιλογή των βιβλίων θα είναι καθαρά προσωπική αλλά πάντα με βάση τις δικές σας προτάσεις. Αισθηματικό, σασπένς, κοινωνικό, αστυνομικό, ιστορικό και πάει λέγοντας. Πολλά τα είδη, πολλές οι επιλογές! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είχα την τιμή να το διαβάσω προς το παρόν, αλλά μιας και είναι βραβευμένο στο Goodreads είμαι σίγουρη ότι αξίζει την προσοχή μας. Στο τέλος του post υπάρχει η σύνοψη και το εξώφυλλο του βιβλίου.

Τέλος, για να μπείτε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μπείτε στο link και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Καλή επιτυχία!!!

Βιβή

a Rafflecopter giveaway

//widget-prime.rafflecopter.com/launch.js


Σύνοψη του Βιβλίου

Το Στίγμα

της Stevens Chevy

9789603644910-200-0678670

“Δεν καταλαβαίνεις πώς είναι να είσαι υιοθετημένος, να ξέρεις πως η μητέρα σου σε έκανε πέρα σαν σκουπίδι, μόνο και μόνο για να σε αρνηθεί ξανά τόσα χρόνια μετά. Περίμενα τόσα χρόνια για να τη γνωρίσω και τώρα…” Η Σάρα Γκάλαχερ δεν έπαψε ποτέ να βασανίζεται από αναπάντητα ερωτήματα… Τι οδήγησε τους βιολογικούς γονείς της στην απόφασή τους να τη δώσουν για υιοθεσία; Ποιοι φόβοι, ποιες φοβίες, πώς μπόρεσαν να την εγκαταλείψουν; Γιατί δεν την αναζήτησαν ποτέ; Σκέψεις, αμφιβολίες και ατελείωτα γιατί… Κάποιες φορές είναι καλύτερο κάποια μυστικά να μην αποκαλύπτονται ποτέ… Η Σάρα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Μετά από πολύμηνη έρευνα, φτάνει στα ίχνη της μητέρας της. Τρόμος έκδηλος στα μάτια της και η ανατριχιαστική ανακάλυψη της αλήθειας: η μητέρα της είναι το μοναδικό επιζών θύμα ενός κατά συρροή δολοφόνου, ασύλληπτου εδώ και δεκαετίες. Η Απόλυτη Ανατροπή… Όσο φρικτό κι αν είναι το παρελθόν του πατέρα της, μεγαλύτερος είναι ο τρόμος μήπως ο πατέρας της ανακαλύψει την ύπαρξή της… Μήπως τελικά έχει το φόνο στο αίμα της; Το στίγμα θα την ακολουθεί για μια ζωή “Το Στίγμα” καταγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τον πολύπλοκο αγώνα μιας γυναίκας να γνωρίσει και να κατανοήσει τον ίδιο της τον εαυτό, τις ρίζες της και την οικογένειά της. Όλα αυτά όμως, μόνο αν καταφέρει να επιζήσει…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s