Ξεπεσμένοι άγγελοι της Γιώτα Παπαδημακοπούλου

17159861Μπορεί να έβαλα 4 αστέρια αλλά το βιβλίο αυτό θα μείνει στην καρδιά μου.

Είναι ένα απο τα λίγα βιβλία Ελλήνων συγγραφέων που με τράβηξε απο τις πρώτες του σελίδες και δεν με άφησε να το κλείσω. (Σημ. Θα μπορούσα να το είχα τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες αν δεν έπρεπε να σηκωθώ απο το κρεβάτι και να πάω στη δουλειά.)

Ειχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να το διαβάσω, άργησα να το κάνω αλλά δεν το μετάνιωσα. Σειρά έχει το δεύτερο βιβλίο σου τώρα.  Η ιστορία της Αγγελικής, αν και εξελίσετε μέσα σε σχεδόν 10 χρόνια, είχε γρήγορη ροή, πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, πλοκών και φυσικά πολύ πάθος. (Το αγαπημένο μου μέρος κάθε ιστορίας αν θυμάσαι).
Το “Ξεπεσμένοι Αγγελοι” μας παρουσιάζει, με τραγικό τρόπο, κάτι που όλοι μας πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε νωρίς στη ζωή μας, την προσωπική μας ευτυχία. Κοινότοπο αλλά τόσο σημαντικό γιατί χωρίς αυτήν δεν θα είναι κανένας γύρω μας ευτυχισμένος. Η Αγγελική έκανε την πιο λάθος επιλογή στη ζωή της, γιατί έτσι πίστευε ότι ήταν το σωστό όχι γιατί το ήθελε πολυ με την ψυχή της και έγινε δυστυχισμένη. Όμως υπάρχει Θεός και πίσω απο την πιο σκληρή καταιγίδα θα υπάρχει πάντα ο καθαρός, γαλανός ουρανός και κάποια στιγμή θα φανεί μπροστά της. Έτσι κι έγινε! Πως? Θα πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο…
Συγχαρητήρια πάλι Γιώτα μου!

goodreads Public.gr Μάτι.gr

Κράτα το

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s